RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul și Pandurii II, împreună la Rânca

/ 30 ianuarie 2013

Aproape de casă și cu pante ce oferă antrenorilor soluții pentru o pregătire spartană pentru fotbaliștii lor, Rânca este destinația celor de la Jiul Rovinari și a celor de la Pandurii II. Coincidența face ca și perioada cantonamentelor să fie aceeași. Pe 4 februarie, antrenorii Trofin și Mocioi își vor împărți zonele în care își vor alerga băieții.

jiul rovinari ranca 2         Antrenorul Jiului, Cătălin Trofin, spune că, după o perioadă mai delicată, echipa are din nou perspective frumoase, cu accent însă pe promovarea tinerilor din zonă: „Sunt speranțe că lucurile se așează și că va fi bine. Mai rămâne ca echipa, așa schimbată cum e, cu mulți tineri, să confirme, prin jocuri și rezultate, în campionat. Voi da mult credit jucătorilor tineri, voi avea răbdare cu ei, îi voi promova, îi vor folosi, dar vine și reversul medaliei. Dacă ei nu vor demonstra că merită să rămână, că-și merită locul în echipă, la vară vom căuta alții. Avem nevoie de jucători care să își dorească să demonstreze că pot să progreseze”.

De la Jiul au plecat Fotescu, Stanciu și Costescu. Nu a venit decât Stegăroiu, un junior în care Trofin are mare încredere, dar tehnicianul rovinărean se bazează și pe revenirea lui Cîrciumaru: „A început să se antreneze, face deocamdată doar alergări, dar el crede că va fi apt pentru jocuri la începutul returului. E un jucător care ne poate ajuta foarte mult, sper să ne putem folosi de el în acest retur. Ar fi ca un transfer pentru noi după ce în tur ne-a lipsit”, a mai declarat antrenorul Jiului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.