RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viera, gata de plecare

/ 19 decembrie 2012

Sezonul 2012-2013 poate fi ultimul pentru Ousmane Viera la Pandurii Târgu Jiu.

viera intrare gazon Căpitanul pandurilor mai are contract cu Pandurii până în vară și nu are de gând să-și prelungească înțelegerea. Oficialii gorjeni i-au făcut mai multe propuneri de prelungire ale contractului, dar stoperul din Coasta de Fildeș nu a dat încă un răspuns.

Dacă nu va semna prelungirea, Viera va părăsi Pandurii în vară liber de contract. „Viera ne-a promis că prima opțiune pentru el va fi, în continuare, Pandurii Târgu Jiu. Încă nu a semnat, i-am făcut propuneri în mai multe rânduri, e un jucător de mare caracter și cred că dacă a promis că în România Pandurii e prima opțiune, va semna cu noi. E un jucător de mare caracter, el a mai avut oferte și nu a plecat, se simte bine la Târgu Jiu și cred că 50 % e și el oltean deja”, a declarat președintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.

Doar o calificare în cupele europene la finalul acestui sezon l-ar mai reține pe ivorian la Târgu Jiu. „După Pandurii eu îmi doresc să merg afară. În Anglia e greu pentru că pentru a juca în Anglia trebuie să fiu titular în națională în 70% din jocuri. Nu sunt suficiente convocările. Eu am fost la națională, dar nu am jucat prea mult. Îmi trebuie o țară intermediară, Franța sau Germania. Eu mi-aș dori să joc în Franța. Ar fi mai ușor, știu limba. Pandurii în cupele europene, ar fi o încununare și pentru mine. Aș prinde naționala mai ușor. Așa te vede toată lumea. Așa poți prinde un contract în afară mai ușor. Mai am contract cu Pandurii până în vară. Mai e mult până în vară… Dacă Pandurii va juca în cupele europene aș putea rămâne, dar contează și banii. În vară fac 26 de ani și e important și acest aspect. Dar contează și ce va face echipa. Și dacă voi fi dorit în continuare aici, dacă mă mai vrea antrenorul, conducătorii…”, a declarat Viera pentru Sport în Gorj.

1.600.000 euro este cota lui Viera conform transfermarkt.de
17 jocuri are Viera în acest campionat la Pandurii
3 goluri a reușit fundașul ivorian în actualul sezon.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.