RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Terenuri afectate de ninsoare

/ 5 decembrie 2012

Atât terenul de joc, cât și cele de antrenament au fost astăzi sub zăpadă după ninsoare din ultima noapte și din cursul dimineții, iar starea lor i-a împiedicat pe cei de la Pandurii să susțină antrenamente normale.

Predicțiile lui Grigoraș, care spunea că va fi foarte greu, din cauza condițiilor meteo, nu doar ca unele meciuri să se dispute, dar mai ales ca ele să fie pregătite cum se cuvine, s-au adeverit: „Se pare că mai am și eu, câteodată, dreptate… Să vedem acum dacă cei care constată se gândesc și la felul în care te antrenezi sau nu te poți antrena… Se pare că în toată țara vremea este destul de proastă și e clar că nu prea ai unde să te antrenezi. Pe un asemenea teren, cu o zăpadă apoasă, nu poți să faci mare lucru, decât forță și mai bine eviți acest lucru”, a declarat Grigoraș despre condițiile de antrenament pe care le are și imposibilitatea de a face un antrenament cum scrie la carte. Tehnicianul gorjenilor speră în continuare că, măcar, ultimul meci programat pentru acest an nu se va mai disputa: „Sper că va fi ultima etapă și nu se va mai juca și cealaltă etapă pusă în program. Primăvara parcă e mult mai frumos pe terenul de fotbal. Și lumea e mai dornică să vină la stadioane după o iarnă grea, după șorici mult, așa că, să sperăm că cei care vor hotărî vor lua o decizie înțeleaptă. Aş vrea să nu se mai joace, dar la noi în ţară orice e posibil. Ar fi o greşeală, dar nu eu decid soarta”, a completat Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.