RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieş, nemulțumit de întreruperea campionatului

/ 26 noiembrie 2012

Energia este pe val, așa că noua întrerupere a campionatului național de handbal masculin afectează echipa gorjeană, este de părere antrenorul Liviu Andrieș.

       „Momentan suntem în grafic, am recuperat din ceea ce pierdusem. Victoriile aduc victorii, dar pentru noi e un dezavantaj că se întrerupe campionatul. Eram pe val şi era foarte bine să jucăm la Turda, aveam moral. Dar putem face un meci bun la Turda pe 15 decembrie”, a declarat Andrieș după succesul în fața celor de la CS Caraș Severin. Tehnicianul Energiei a dedicat victoria publicului și l-a evidențiat pe portarul sloven Rok Jelovcan: „Mulţumesc publicului, de mult nu am mai avut un asemenea public gălăgios şi numeros şi le dedicăm victoria lor pentru că au fost alături de noi la bine şi la rău. Şi la CSM ne-am apărat bine, şi acum la fel, apărarea a culminat şi cu prestaţia lui Rok în poartă pentru că automat le dă un alt moral. Rok a făcut un meci bun, creşte de la meci la meci şi ne-a ajutat mult. Toţi au făcut o partidă foarte bună şi ţin să-i felicit”, a mai spus Liviu Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.