RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Coșmar la malul mării

/ 30 octombrie 2012

Pandurii s-a scufundat la Constanța, însă nu doborâți de adversari, ci de propriile erori, jucătorii lui Grigoraș ratând din toate pozițiile, chiar și de la punctul cu var.

Matulevicius s-a împiedicat în minge la 14 metri de poartă după o pasă aiurea în spate a lui Lazăr, în minutul 10, Maxim, lansat perfect de Viera, dar Buzbuchi a respins de sub bară în minutul 13, iar șutul lui Voiculeț, scăpat singur cu Buzbuchi, a fost respins de portarul Viitorului în minutul 15. Elevii lui Grigoraș au fost surprinși de o iuțire a jocului a lui Chițu, a cărui pătrundere în careu a fost oprită prin fault de Mamele, iar Iancu n-a ratat ocazia de a-și aduce echipa în avantaj transformând de la punctul cu var. Pandurii a replicat prin Maxim, care i-a ridiculizat pe Mladen și Larie, a întors perfect un balon pentru Grigoraș în minutul 30, dar fiul antrenorului n-a găsit calea spre gol din centrul careului constănțean. Apoi, Matulevicius a șutat imprecis din marginea careului mare în minutul 39, pentru ca, în prelungirile primei reprize, Maxim să șuteze din poziție bună în plasa laterală.   Tot Maxim a fost cel care a deschis repriza secundă cu o cursă impetuoasă în careul constănțean, însă la centrarea sa din fața porții n-a ajuns Matulevicius. În replică, Viitorul a replicat pe contraatac în minutul 48, însă o acțiune 4 contra 2 a fost irosită de Alibec, imprecis la finalizare. Voiculeț, Nistor și Konyeha, ultimul aflat la debutul său la Pandurii, n-au reușit nici ei să marcheze, așa cum nici Maxim n-a făcut-o chiar dacă internaționalul Pandurilor a avut la dispoziție un penalti ce fusese obținut de Răduț în minutul 86.

Pentru ca finalul să fie unul cu adevărat de groază pentru gorjeni, Chițu a înscris în prelungiri, pe contraatac, stabilind o învingătoare clară pe tabelă, deși lucrurile pe teren au stat altfel.

Viitorul Constanța – Pandurii Târgu Jiu 2-0 (1-0)

Stadion „Farul”, Constanța, spectatori: 1.000

Viitorul: Buzbuchi – Mladen, Larie, Bejan, Toșca (min. 89 Turcu) – Vaștag, Cîrstocea (min. 63 Benzar), Lazăr (min. 51 Herea) – G. Iancu, Alibec, Chițu. Antrenor: Cătălin Anghel.

Cartonaș galben: Lazăr (min. 44), Vaștag (min. 53), Chițu (min. 56), Toșca (min. 77), Benzar (min. 83)

Pandurii: Mingote – Pleașcă (min. 88 C. Cristea), Viera, Mamele, Vlad – Voiculeț, Nistor, Răduț – Al. Grigoraș (min. 58 Konyeha), Matulevicius (min. 62 Lemnaru), Maxim. Antrenor: Petre Grigoraș.

Cartonașe galbene: Pleașcă (min. 21), Mamele (min. 26), Lemnaru (min. 68)

Arbitri: Ovidiu Hațegan – Zoltan Szekely, Bogdan Gheorghe.

1-0, min. 27, Gabriel Iancu a transformat penaltiul acordat la faultul lui Mamele asupra lui Chițu.

2-0, min. 90+2, Chițu a înscris din interiorul careului din a doua încercare, primul șut fiindu-i respins de Mingote.

 www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • relu14 spune:

    Jenanta prestatie…Oare atata puteti sau e altceva la mijloc?
    Acum chiar imi e rusine cu voi…Sa iti iei umilinta de la niste pusti?!!!Oare asa e cand ai bani prea multi?

  • gabi spune:

    Pai cand tu antrenor spui ca nu te intereseaza campionatul ce sa te astepti de la niste jucatori sa recunoastem …mediocrii?Ce fel de mesaj le transmiti tu ca antrenor?Si fotbalul te pedepseste atunci cand nu esti corect cu el ,parca asa spunea Grig ,cum ai ziceti voi ziaristii ,pai daca joci cu fiul aripa dreapta ce sa le ceri!Matulevicius ala se impiedica in minge cand scapa singur cu portarul iar Maxim se crede Messi de Romania si parerea mea ca cam umflat de presa!

  • alin spune:

    nu-i nimic,mergem inainte…DOAR PANDURII!

  • Other spune:

    Este clar Pandurii are nevoie de un atacant de gura portii , un atacant care sa marcheze . Matulevicius se pare ca nu este chiar ce ne trebuie .Are doua goluri in 13 etape ! Foarte putin !Ne trebuie un nr 9 care sa dea 15-20 de goluri pe sezon .Degeaba baietii joaca frumos , au posesie , domina teritorial , isi fac ocazii , daca odata ajunsi la poarta nu marcheaza . Trebuie adus un oportunist care sa marcheze din jumatate de ocazie .Un nume interesant ar fi ,cred , Adi Rocha jucator cazut in dizgratia lui Becali si pe care Grigoras cred ca l-ar revitaliza .Alta problema este Grigoras jr care este fortat pe dreapta peste puterile sale .Nici apararea nu prea e in regula , trei infrangeri in deplasare cu un golaveraj de 0-9 …Aici cred ca e vorba de altceva si un psiholog ar rezolva o parte din probleme .

  • dan spune:

    pai ce sa facem fratilor cu petardele de matulevicius sau grigoras junior….
    nu am avut 2-3 faze pe partea lui grig junior iar de plavanul de lituanian vai de mama lui…
    batin costa tot cat petarda de matulevicius dar grigoras trebuia sa-i pastreze loc odorului de fecior…
    bacila,lemnaru si karim fac tusa ca sa joace muraturile lui grigoras….

    estte

  • LIviu spune:

    fratilor de la inceputul campionatului am zis ca tot pe 7-8 terminam avem goluri mari pe posturi plus lipsa unui varf adevarat portari slabi oricum nu arata a echipa care vrea performanta avand in vedere ca nu se cumpara nimic sau se aduc liber de contract si se vinde tot…..bataie de joc la adresa noastra din partea specialistului in fotbal de condeeescu aaa am uitat in timp ce pe noi ne afecteaza el rade ce prosti suntem si ce destept e el ca baga milioane de euro in buzunar bani publici destinati echipei

  • fanpan spune:

    Orice echipa are sincope, mergem mai departe si batem pe Dinamo.

    • dan spune:

      toate echipele scot portari peste noapte numai noi il suportam pe blatistul mingote de de 32 ani,atacul si extrema dreapta iar sunt probleme mari dar nu le reclama grigoras,de ce oare ?
      iar cand nu-ti confirma de 13 etape acesti jucatori de ca mai joaca ?
      oare bacila nu mai merita o sansa?karim sau lemnaru nu merita si ei ?
      si mai sunt si altii dar nu-i vede nimeni.Pe aia doi care calcau pe minge sau nu stiu un dribling si nu o dau in ate nici din 6 metri, ii mai invata cineva fotbal sau joaca pe barba cuiva.
      Nu de alta dar cand vad ca incepe iar cu fiul te lasa nervii,e varza si antitalent,iar de marele blond matulevicius cred ca si piturca junior facea mai mult in teren.Decat astia doi mai bine luam tineri de la echipa a doua pt ca astia chiar nu au progresat de 13 etape.Toata lumea sa fereste sa-i spuna lui grigoras senior ca fiul lui nu este facut pt sportul asta,chiar sa nu-si fi dat seama si grig ????????????????????????

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.