RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Remiză la Mătăsari între Minerul și Pandurii II

/ 12 octombrie 2012

Minerul Mătăsari și Pandurii II Târgu Jiu au terminat nedecis duelul din etapa a VII-a a Ligii a III-a în seria a IV-a, partida terminându-se cu scorul de 1-1 (0-0) înscris pe tabelă.

Oaspeții au fost mai activi în prima parte a întâlnirii și au ratat două oportunități de a deschide scorul prin Unguru și Băiță, de cealaltă parte Drăcea fiind și el aproape de gol la un șut de pe partea dreaptă. Minerul Mătăsari a deschis scorul profitând de un început de repriză foarte slab al celor de la Pandurii II, Clipici fiind la capătul unei centrări a lui Schinteie.  Oaspeții nu au dat prea rapid semne de revenire și Turcin a ratat desprinderea șutând în plasa laterală. Abia pe final echipa oaspete a început să atace cu mai multă forță poarta lui Barbu, care a fost învins în prelungiri de Vlăduți, bine infiltrat în careul gazdelor la o minge deviată cu capul de Răcăreanu.

În aceeași rundă în seria a IV-a a Ligii a III-a, derby-ul dintre Minerul Motru și Millenium Giarmata s-a încheiat fără gol, iar Jiul Rovinari a reușit o victorie dramatică, obținută în prelungiri, scor 3-2 (1-1).

Minerul Mătăsari – Pandurii II Târgu Jiu 1-1 (0-0)

Stadion „Minerul” Mătăsari, spectatori: 50

Minerul: Barbu – Schinteie, Sava, Ularu, Pîrvu (min. 58 Dinu) – Vlăduț, Drăcea, Minciună, Luca (min. 85 Sandu) – Clipici, Turcin (min. 90 Mohora). Antrenor: Victor Ardeoiu.

Pandurii II: Bănică – Popete, Băiță (min. 75 Ecobici), Chibulcutean, I. Constantin (min. 57 Oiță) – Bertea (min. 82 Golea), Găman – Unguru (min. 77 Răcăreanu), Gavrilescu, Fărcășanu – Vlăduți. Antrenor: Claudiu Mocioi.

1-0, min. 56, Clipici a reluat din apropiere la o centrare de pe partea dreaptă a lui Schinteie.

1-1, min. 90+3, Vlăduți a reluat simplu din mijlocul careului după o minge deviată cu capul de Răcăreanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.