RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Zdrobiți la Ploiești

/ 17 septembrie 2012

Pandurii au înregistrat cel mai usturător eșec din era Grigoraș și și-au egalat cele mai nefaste rezultate din istoria participărilor în Liga 1, 0-4 la Bistrița și la Sportul Studențesc și 1-5, acasă, cu Unirea Urziceni.

Meciul cu Petrolul a început promițător pentru fanii Pandurilor, care însă au oftat la ocaziile ratate în primele zece minute de Maxim, Călin Cristea, Ibeh sau Răduț. Ușor, ușor, jocul gorjenilor s-a stins, gazdele au apăsat pe accelerație și, ajutați și de o eliminare greu justificabilă a lui Voiculeț, dar și de o gafă a lui Lazar, au preluat conducerea pe tabelă cu cinci minute înaintea pauzei prin golul lui Hamza. Repriza secundă a fost un măcel, iar timpul s-a scurs mult prea lent pentru panduri, care au încasat încă trei goluri, Cristescu și Bokila, ultimul cu o dublă în poarta nefericitului Lazar, punctând pentru 4-0, însă dezastrul putea fi total dacă Grozav și Adrian Cristea n-ar fi ratat din poziții de unu la unu cu Lazar.

Pandurii au pierdut, odată cu meciul de la Ploiești, și șefia ligii 1, însă aceasta este cea mai mică problemă pentru Grigoraș, care se gândește acum la cel care va trebui să-i ia locul în echipă lui Voiculeț, care va lipsi din echipa gorjeană la meciurile cu CFR Cluj și Dinamo.

Petrolul Ploiești – Pandurii Târgu Jiu 4-0 (1-0)

Stadion „Ilie Oană”, spectatori: 15.000

Au marcat: Hamza (min. 40), Cristescu (min. 46), Bokila (min. 50 și 74)

Petrolul: Bornescu – Achim, Galamaz, Geraldo, Guilherme – Oprița, Marinescu, Boudjemaa (min. 60 Grozav), Cristescu – Hamza (min. 46 Mustivar), Bokila (min. 77 Ad. Cristea). Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonașe galbene: Boudjemaa (min. 37), Marinescu (min. 41)

Pandurii: Lazar – Ungurușan, Viera, Mamele, Vlad – Voiculeț, Nistor, Răduț (min. 71 Lemnaru) – C. Cristea (min. 67 Rusu), Maxim (min. 67 Boutadjine), Ibeh. Antrenor: Petre Grigoraș.

Cartonaș galben: Răduț (min. 30)

Cartonaș roșu: Voiculeț (min. 34)

Arbitri: Alexandru Tudor – Aurel Onița, Bogdan Gheorghe.

1-0, min. 40, Hamza cu capul din 7 metri cu largul concurs al lui Lazar.

2-0, min. 46, Cristescu cu o reluare din interiorul careului din centrarea lui Guilherme.

3-0, min. 50, Bokila cu o scăriță cu stângul peste Lazar.

4-0, min. 74, Bokila a făcut dubla după o nouă centrare a lui Guilherme.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • gabi spune:

    D-nul ziarist, dumneata esti in relatii profesionale cu Grigoras,te rog transmite-i sa ne ia si noua un portar,ceva si din div C dar cu care sa nu avem emotii !Ziceam de Mingote ca e `comisar`dar asta ,Lazar e tatal lui!

  • alin spune:

    ne-a mai dat si Sportul 4-0 in sezonul 2005-2006.

  • relu14 spune:

    Atat poate echipa in momentul de fata si fara indoiala,asta ne este valoarea!!!
    Am prins cateva meciuri de senzatie datorita faptului ca am intalnit niste echipe prea obosite…La Iasi,insa,s-a vazut cu adevarat valoarea noastra,unde numai si numai norocul ne-a adus victoria…
    Si mass media are o vina,prea i-a umflat fortat pe jucatorii de la Pandurii!!!Asta este,oricum era cam de domeniul SF locul 1 pentru noi…Nu vreau sa critic pe nimeni,avem o echipa buna,omogena,dar nu de locurile 1-5…Asta e parerea mea!

    • Liviu spune:

      oricum lotul e subtiat ,banca slaba si lipsa unui portar si varf de calitate se vede,dar daca nu bagi bani ci doar vinzi ce sa vrem

  • idem spune:

    acum la meciul asta nu la m-ai bagat pe fiuso,pana acum cand conducea echipa era prima schimbare…la ce sa il bage,sa se faca de ras si el!

    • gabi spune:

      Pai cum sa-l expuna …normal ca-l baga la victorii sa pluseze la impresie si la moral si bineinteles sa intre la prime!Echipa oricum a fost facuta stramb ,cu Cristea banda dreapta si Maxim varf.Maxim care dupa ce presa i-a facut capul mare n-a jucat nimic!Poate ne revenim cu CFR si uitam totul!Hai Pandurii!

  • dani spune:

    Lazar esti portar f…. rasa mati , intentionat sa lasat la primu gol , va imuiat berbecali :)))) va dat cu cash pe la mustata?…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.