RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pujol, la Târgu Jiu – VIDEO

/ 31 iulie 2012

Energia Pandurii Târgu Jiu a chemat la probe un inter din prima ligă spaniolă, Albert Pujol Armendariz.

Handbalistul de 21 de ani, 1,95 metri şi 90 de kilograme, a evoluat la Granollers (Spania) sezonul trecut, formaţie care a încheiat Liga Asobal pe locul 8. Albert Pujol Armendariz este liber de contract şi a acceptat să vină în România săptămâna viitoare.

Dacă va corespunde cerinţelor lui Liviu Andrieş va semna un contract cu gruparea gorjeană. Oficialii Energiei au avut pretenţia ca jucătorul să suporte din buzunarul propriu cheltuielile de deplasare la Târgu Jiu, acestea urmând a i se deconta doar dacă semnează contractul. În această vară, un alt spaniol a făcut o vizită la Târgu Jiu, Nelson Espino nefiind însă la nivelul așteptărilor celor de la Energia.

În altă ordine de idei, începând cu sezonul 2012-2013, prima ligă de handbal a României va fi organizată de Liga Profesionistă de Handbal condusă de Alexandru Dedu. Clubul Energia Rovinari, ca de altfel toate cele 12 cluburi din Liga Naţională de handbal masculin, vor fi obligate să-şi ia licenţă pentru a putea evolua în campionat.

Printre condiţiile impuse, clubul trebuie să aibă o grupă de minihandbal pentru a putea activa în primul eşalon.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.