RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș l-ar opri pe Kader

/ 31 iulie 2012

Ivorianul Barry Kader se pregătește de câteva zile alături de Pandurii și pare să fie destul de aproape de a semna cu echipa gorjeană, el reușind să intre repede în grațiile antrenorului Petre Grigoraș.

„L-aș păstra. E combativ, știe cu mingea, acum rămâne să vedem și condițiile în care ar putea rămâne. Trebuie să vorbească cu conducerea”, a declarat Grigoraș despre mijlocașul la închidere sosit în probe de la echipa la care a venit în urmă cu mai mulți ani și Constant Djakpa.

La Pandurii s-a mai antrenat astăzi încă un jucător francez, tot mijlocaș, Jonathan Ribadeira. Acesta tocmai a împlinit 24 de ani, a evoluat în sezonul trecut în liga a treia franceză, la Red Stars 93, echipă pentru care a jucat 888 de minute în 17 partide.

Dacă Ribadeira și-a găsit deja un prieten la Pandurii în Karim Boutadjine și își dorește să rămână la echipa gorjeană, la Târgu Jiu a mai sosit un jucător israelian, dar acesta nu a fost mulțumit de oraș și a plecat înainte de a se antrena cu echipa gorjeană: „A venit, nu i-a plăcut orașul și hotelul și a plecat, din păcate. Era un jucător pe care l-aș fi vrut”, a spus Grigoraș, care a menționat că jucătorul a fost atât de pretențios și datorită faptului că în scurt timp soția acestuia ar fi trebuit să nască.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.