RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a pus gaz pe foc la Mediaș

/ 29 iulie 2012

Victoria categorică din prima etapă a fost confirmată de trupa lui Grigoraș de o nouă victorie, la Mediaș, dar și de o evoluție solidă a pandurilor.

Nistor a deschis scorul pentru echipa gorjeană la capătul unui sfert de oră de joc cu un șut sec, la colțul lung, după o minge pusă excelent de Ibeh. Golul care a liniștit apele pentru Pandurii și a urcat echipa lui Grigoraș pe primul loc în Liga 1 a venit cu 20 de minute înainte de final, Ibeh executându-l cu sânge rece pe Buchta după o pătrundere centrală, Nistor revanșându-se față de colegul său din atac pentru pasa de gol primită cu un assist pentru reușita nigerianului.

Gaz Metan Mediaş – Pandurii Târgu Jiu 0-2 (0-1)
Stadion “Gaz Metan”, spectatori: 2.000
Au marcat: Nistor (’15) și Ibeh (’70)

Gaz Metan: Buchta – R. Zaharia, Frăsinescu, Akaki, Vukadinovici (’46, C. Bud)- Vasilache, Cr. Todea, Fl. Dan (’66, V. Negru), C. Petre – Vitinho (‘4, Avram), Sg. Buş. Antrenor: Cristi Pustai.

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Mamele, Al. Vlad – Cl. Voiculeţ (’64, Ad. Rusu), D. Nistor, Răduţ – Karim (’64, Matulevicius), Maxim, Ibeh (’85, Al. Grigoraş). Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Todea ’25, Zaharia ’30, Bud ’92 / Răduţ ’38, Unguruşan ’92.
Arbitrii: Istvan Kovacs – Vladimir Urzică, Alexandru

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.