RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Voiculeț va merge cu echipa în Austria

/ 28 iunie 2012

Accidentat la mână în meciul cu moldovenii de la FC Milsami Orhei, Claudiu Voiculeț nu va rata cantonamentul Pandurilor din Austria.

Mijlocașul Pandurilor a părăsit terenul încă din prima repriză suferind o fractură la deget, președintele executiv al gorjenilor dând însă asigurări că accidentarea suferită nu-i va afecta prea mult programul de pregătire: „I-au pus mana în gips, l-am vizitat la spital și nu vor fi probleme deosebite. Vă asigur că Voiculeț va fi luni prezent pe aeroport pentru a pleca cu avionul cu echipa în Austria”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Eugen Pîrvulescu.

Chiar dacă va fi apt din punct de vedere medical la ora startului campionatului, pentru Claudiu Voiculeț noul sezon va începe cu o săptămână mai târziu, mijlocașul Pandurilor având de efectuat o suspendare de o etapă după cartonașul roșu primit în ultima etapă a campionatului trecut, în meciul cu Concordia Chiajna.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.