RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru se reunește luni

/ 27 iunie 2012

După ce a terminat sezonul trecut pe poziția secundă în seria a IV-a a Ligii a III-a, Minerul Motru va căuta să repete evoluțiile peste așteptări de anul trecut și va începe de luni pregătirile.

            Directorul sportiv al acestora, Mihai Cernica, spune că reunirea nu va fi una cu mișcări spectaculoase, vacanța fiind una destul de liniștită și din cauza incertitudinilor legate de schimbările ce au avut loc la nivelul susținătorilor financiari ai echipei din minerit și energie. „Luni, la ora 18:00, are loc reunirea lotului și avem stabilit ca pentru două săptămâni pregătirea să se facă în localitate, la Motru, apoi vom hotărî unde vom merge în cantonament. Schimbările acestea din minerit și energie ne-au ținut un pic pe loc în această perioadă, de asta nici nu am stabilit până acum un program clar”, a declarat Mihai Cernica. Acesta a mai precizat că Fane Nanu se baza în mare parte pe același grup de jucători, însă se caută finalizarea tratativelor pentru aducerea a încă trei jucători care să se poată impune cu ușurință în lupta pentru titularizare.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.