RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Azi se joacă finala județeană a Cupei României

/ 13 iunie 2012

În această după-amiază, la Mătăsari, pe stadionul „Minerul” , cu începere de la ora 17:00, va avea loc finala Cupei României, faza județeană.

Primele două clasate în Liga a IV-a, Petrofac Țicleni și Știința Turceni, vor continua duelul din campionat și în finala cupei, partida anunțându-se a fi una aprig disputată, fiecare echipă dorind să dezvluie care a fost cea mai bună echipă din județ în sezonul 2011-2012.

Petrofac Țicleni a reușit să câștige campionatul și, peste doar câteva zile, își va da adevăratul examen de maturitate în barajul pentru promovare în Liga a III-a, acolo unde va întâlni pe Muncitorul Reșița. Știința Turceni a terminat sezonul neînvinsă în campionat și a sperat până aproape de final la primul loc, însă echipa din Țicleni a punctat mai ales prin experiența unor jucători precum Amzucu, Romeo Rădoi sau Adi Popescu, jucători transferați în iarnă de Petrofac.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.