RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lazar și Răduț, titulari în victoria contra Slovaciei

/ 2 iunie 2012

Convocați de Emil Săndoi la echipa națională de tineret, David Lazar și Mihai Răduț au fost titulari în meciul disputat vineri în Slovacia, meci câștigat de România cu 2-0.

Lazar a rămas pe teren până la finalul întâlnirii, Răduț a fost căpitanul echipei și înlocuit în minutul 82, în vreme ce al treilea pandur din lotul lui Emil Săndoi, Ionuț Rada, a văzut meciul de pe banca de rezerve.

Următorul meci contând pentru preliminariile Campionatului European under 21 ce va avea loc anul viitor se va disputa marți, la Mogoșoaia, adversara României fiind tot Slovacia.

România mai are șanse teoretice de a prinde de pe locul doi un loc în barajul de calificare la turneul final al Campionatului European under 21 de anul viitor. Pentru asta, România trebuie să învingă atât Slovacia la Mogoșoaia, cât și Letonia în deplasare, în vreme ce Slovacia trebuie să nu bată în unul din meciurile cu Franța și Kazahstan, ambele pe teren propriu, însă nici acest lucru nu este suficient. România trebuie să aibă unul dintre cele mai bune patru punctaje dintre cele zece echipe ce vor termina grupele priliminare pe locul secund și abia apoi se poate pregăti de baraj.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.