RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia va juca cu HC Odorhei în sferturile Cupei României

/ 15 mai 2012

Clasându-se pe locul 6 la finalul acestui sezon, Energia Pandurii Târgu Jiu și-a câștigat dreptul de a participa la ediția din acest an a Cupei României, competiție care va avea loc începând cu 22 mai la Baia Mare.

Conform algoritmului aplicat, Energia Pandurii va juca în primul tur cu ocupanta locului trei din acest sezon al Ligii Naționale, HC Odorhei, iar în semifinale, dacă va trece de echipa antrenată de Vlad Caba, va întâlni învingătoarea din partida Știința Dedeman Bacău – Poli Timișoara.

„Noi mergem să ne jucăm șansa, așa cum am mai făcut-o. Nu se știe niciodată ce se poate întâmpla în astfel de meciuri. Nu mai avem alte accidentări decât cele vechi, cert este și faptul că pe cei trei, Mazilu, Enache și Mocanu, nu ne vom mai putea baza în acest sezon, deci nu vor putea juca nici în Cupa României”, a declarat, pentru Sport in Gorj, Liviu Andrieș, antrenorul Energiei.

Sezonul trecut, Energia a profitat de un culoar favorabil și a jucat finala competiției, pierdută în fața campionilor de la HCM Constanța, participarea în ultimul act al Cupei României trimițând echipa lui Andrieș în Cupa Cupelor. În acest an, Cupa României a fost foarte aproape de a nu se mai disputa după ce forul european a luat decizia comasării Cupei Cupelor și Cupei EHF în European Cup.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.