RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Antrenorii juniorilor A, modele pentru tinerii panduri

/ 2 mai 2012

Antrenori ai grupei de juniori republicani A ai Pandurilor, care participă în perioada 5-9 mai la Turneul de Zonă de la Arad, Dorian Gugu și Sorin Vintilescu, sunt doi dintre jucătorii emblematici ai echipei gorjene.

Dorian Gugu este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști ai Pandurilor din perioada anilor 80, iar Sorin Vintilescu este cel care a marcat primul gol al echipei gorjene în Liga I și cel care deține recordul stagional de goluri marcate în Liga I de un jucător al Pandurilor, el fiind egalat anul trecut de Voiculeț și în acest sezon de Lemnaru. Despre acest subiect, cel al golurilor marcate pentru Pandurii, Vintilescu spune că și-ar fi dorit să joace și el într-o echipă precum cea de astăzi: „E o chestiune de zile până îmi va cădea recordul. În trecut marcam câte 19-20 de goluri pe tot campionatul, acum avem 40 marcate şi mai sunt şi cinci etape. Mi-aş fi dorit să joc acum. Înainte eram concentraţi să ne apărăm şi să nu luăm gol, acum se mizează pe atac. Nu am avut şi eu un atacant lângă mine care să mă ajute”, a mai spus Vintilescu. Întrebat despre mijlocașii de la Pandurii și fotbalul pe care-l juca el la echipa târgujiană, Gugu amintește că fotbalul s-a schimbat mult în ultimii ani și nu pot fi făcute comparații: „Îmi plac toţi mijlocaşii de la Pandurii, dar nu pot să spun că m-aş regăsi în vreunul. Acum se joacă altceva faţă de acum ceva ani când jucam şi eu”.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • spaga spune:

    a fost jucator bun vintilescu asta la vremea lui

  • jean spune:

    am inpresia ca spaga afost un mare fotbalist de se tot leaga de toti;ar fi bine sa te duci la condescu sa te puna antrenor ,dar am inpresia ca ma insel

  • spaga spune:

    jeane tata. dute si mai citeste carti. si sa ma anunti cand faci diferenta dintre a lauda un jucator si al descredita.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.