RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso, reprimit la prima echipă

/ 4 aprilie 2012

Conducerea clubului Pandurii consideră că pedeapsa primită până acum de Carlos Cardoso a fost suficientă și brazilianul a fost rechemat la prima echipă.

Cardoso a greșit în primele trei meciuri din această primăvară, Grigoraș l-a scos din lot pentru meciul cu Voința Sibiu, după care brazilianul nu a dorit să ia loc pe banca de rezerve la meciul de la Mioveni, drept pentru care tehnicianul a cerut clubului ca jucătorul să fie trimis o perioadă la echipa a doua și să primească o amendă drastică. Antrenorul Pandurilor, deși a fost la început tranșant și a declarat că nu ar mai fi loc pentru brazilian în echipă, a revenit ulterior la sentimente mai bune, la iertat pe Cardoso și este gata să-i acorde noi șanse. „Cardoso a fost suspendat de club pentru o perioadă, el s-a antrenat la echipa a doua și considerăm că și-a ispășit pedeapsa, astfel încât el a fost rechemat la prima echipă”, a anunțat președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

Cardoso se află în echipa Pandurilor din returul sezonului 2007-2008 și face parte din așa-zisul „contingent portughez” venit împreună cu antrenorul Joaquim Teixeira. Din 2008 și până în prezent, Cardoso a îmbrăcat tricoul echipei gorjene în 96 de meciuri în Liga I, în cazul în care Grigoraș va decide să-l mai folosească în acest sezon brazilianul având șansa de a juca meciul cu numărul 100 în prima ligă din România, toate pentru Pandurii.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.