RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari – BC Mureș Târgu Mureș 85-80 (22-24, 17-17, 20-25, 26-14) – GALERIE FOTO

/ 1 aprilie 2012

Meciul care trimite Energia în play-off-ul Diviziei A de baschet masculin văzut prin obiectivul aparatului foto de Alin Peptan.

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Multumim Alin !

  • alin spune:

    Cu multa placere. Ca si ceilalti care viziteaza acest site, nu sunt doar un om de sport, ci si un suporter al echipei Energia. De fapt,al ambelor echipe si cu asta as vrea sa punem punct asa-zisei rivalitati dintre baschet si handbal. Pentru ca sunt mult prea multe motive pentru a intelege si a aprecia ambele fenomene. Iar legat strict de poze, cred ca atata timp cat acei eroi din terenul de joc se vor ridica la nivelul asteptarilor noastre sau vor incerca sa faca asta, o simpla fotografie pare mai putin importanta… Ma bucur insa, ca din cand in cand, alaturi de prietenul si colegul Cristi Constantinescu, mai reusim sa va descretim fruntile. Multumesc si eu, de asemenea.

    • realgorj spune:

      Nici nu stii cat de mult conteaza aceste fotografii…Noi, suporterii, ne delectam cu ele pe moment. Sportivii, in schimb, le preiau si le pun pe fb si le pastreaza cu sfintenie in arhiva personala. Pentru cei straini, este si un mijloc de a mai fi vazuti de cei de acasa.Multumim.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.