RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Mătăsari a învins din nou Pandurii II – GALERIE FOTO

/ 21 ianuarie 2012

Pentru a doua oară în această săptămână, Pandurii II Târgu Jiu și Minerul Mătăsari s-au întâlnit într-un joc amical la Târgu Jiu și, tot pentru a doua oară, elevii lui Nae Ungureanu au ieșit învingători, scor 2-1 (1-0).

Prima repriză a fost una săracă în ocazii, dar salvată de un gol de excepție, Minciună reușind cu un șut superb, de la aproape 30 de metri, să-l surprindă pe Mutu deschizând scorul în minutul 35. Schimbând mai mulți jucători decât adversarii, cei de la Pandurii II au evoluat mai șters în repriza secundă, iar Zamfir a reușit să dubleze avantajul echipei mătăsărene în minutul 61. Pe final de joc, în minutul 81, Fărcășanu a profitat de o bâlbă a portarului mătăsărean și a redus din handicap.

Pandurii II Târgu Jiu – Minerul Mătăsari 1-2 (0-1)

Teren sintetic, Târgu Jiu, spectatori: 50

Pandurii II: Mutu – Fărcășanu, Băița, Petrache, Diaconu – Tomescu, Găman, Gavrilescu – Vlăduți, Afrem, Răcăreanu. Au mai evoluat: D. Popescu, Dobroiu, David, I. Constantin, Băloi, Dănăricu, Golea, Frunză, Brandibur. Antrenor: Florin Bejinariu.

Minerul Mătăsari: Barbu – Gioagă, Murdărea, Ularu, Apetroaie – Fruntelată, Chiriac, Vlăduț, Minciună – Zamfir, Șerban. Au mai jucat: Pîrjol, Lupșoiu, Ștefan, Tiron, Sandu. Antrenor: Nicolae Ungureanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.