RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – CS Mioveni 5-1 (1-0) – LIVE TEXT – Rezultat final

/ 12 septembrie 2011

Pandurii vrea ca după partida cu CS Mioveni să-şi păstreze procentajul maxim pe teren propriu, o victorie asigurându-i liniştea înaintea unei serii de meciuri în care va întâlni adversari cu aspiraţii europene.

Pandurii Târgu Jiu – CS Mioveni 5-1 (1-0)

Stadion „Municipal” Târgu Jiu, spectatori: 5.000

Au marcat: Stromajer (min. 35), Lemnaru (min. 52 şi 62), Pintilii (min. 74 din penalti), Viera (min. 83) / Săndulescu (min. 64)

Pandurii: Mingote – Pleaşcă, Viera, Chiricheş, Cardoso – Voiculeţ, Pintilii, Nistor (min. 84 Maxim) – Băcilă, Lemnaru (min. 76 Batin), Stromajer (min. 80 Grigoraş jr.). Antrenor: Petre Grigoraş.

CS Mioveni: Coca – I. Voicu (min. 52 Nilă), Săndulescu, Creţu,  Neagu –  Mărgăritescu, V. Gheorghe – Enache, Dică (min. 78 Dina),  Neaga (min. 55 Ayza) – Tănasă. Antrenor: I. Stan.

Cartonaş galben: Voiculeţ (min. 39) / I. Voicu (min. 42), Săndulescu (min. 73), Creţu (min. 77)

Arbitri: Emil Voicu – Eduard Ungureanu, Gero Szabo. Rezervă: Marian Balaci.

Filmul meciului:

Min. 7: Enache trimite un şut de la circa 25 de metri, fără probleme pentru Mingote.

Min. 13: Chiricheş gafează în faţa lui Tănasă, argeşeanul intrând în careul Pandurilor, dar şutul i-a fost deviat tot de Chiricheş, fundaşul gorjenilor reparându-şi astfel greşeala.

Min. 17: Băcilă a centrat foarte bine pentru Stromajer, dar acesta a luftat la 11 metri ratând o bună oportunitate de a deschide scorul.

Min. 22: Pintilii şi-a încercat norocul cu un şut de la marginea careului, mingea a fost însă deviată, iar Coca a respins cu dificultate în corner.

Min. 24: Şutul lui Nistor de la 17 metri a trecut peste poarta lui Coca.

Min. 35: GOOOOOOOOOL PANDURII!!! Stromajer este găsit cu o pasă foarte bună, slovenul pătrunde frontal spre poarta argeşenilor şi îl execută pe Coca deschizând scorul.

Min. 47: Lemnaru a pătruns în careul Mioveniului şi din 13 metri lateral dreapta a şutat direct în braţele lui Coca.

Min. 50: Stromajer a centrat de pe stânga, Băcilă a apărut surprinzător în centru la finalizare, a înţepat balonul de la circa 12 metri, dar mingea a ocolit de puţin spaţiul porţii.

Min. 52: GOOOOOOOOL PANDURII!!! Voiculeţ a găsit o pasă filtrantă de mare efect, Lemnaru a pătruns pe culoar şi a înscris cu un şut sec din interiorul careului făcând 2-0 pentru Pandurii.

Min. 59: Băcilă a scăpat singur cu portarul oaspeţilor a încercat un lob de efect, dar nu i-a ieşit execuţia şi scorul a rămas 2-0.

Min. 62: GOOOOOOOOL PANDURII!!!  Lemnaru realizează dubla după un contraatac şcoală al Pandurilor în urma unei mingi recuperate la mijlocul terenului.

Min. 64: GOL CS MIOVENI!!! Oaspeţii reduc din diferenţă prin Săndulescu, fundaşul Mioveniului reluând cu capul din marginea careului mic după un corner de pe dreapta.

Min. 67: Nistor se trezeşte cu un balon la 18 mteri după o degajare greşită , dar nu îi pasează în centrul careului lui Voiculeţ, complet demarcat, şi faza rămâne fără rezultat pe tabelă.

Min. 74: GOOOOOOOOL PANDURII!!! Lemnaru a scăpat din nou singur spre poarta Mioveniului, a fost tras de tricou de Săndulescu, iar arbitrul a indicat punctul cu var. Pintilii nu la iertat pe Coca şi scorul a devenit 4-1.

Min. 83: Grigoraş jr. a scăpat spre poarta lui Coca, a şutat de la 17 mteri, dar portarul oaspeţilor a respins în corner.

Min. 83: GOOOOOOOOOL PANDURII!!! Nistor a centrat din corner iar Viera a înscris cu capul din apropierea porţii ducând scorul la 5-1.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.