RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Toşca – veni, vidi, vici

/ 8 august 2011

Grigoraş şi-a dorit ca la meciul cu Jiul Rovinari să urmărească şi o serie de jucători pe care nu a avut până acum ocazia să-i vadă prea mult, alături de Maxim fiind folosit în premieră şi tânărul Alin Toşca, un jucător al Stelei care în campionatul trecut a jucat pentru Unirea Urziceni.

Pentru Toşca meciul cu Jiul Rovinari pare să fi fost nu doar primul, ci şi ultimul în tricoul Pandurilor, Grigoraş nefiind mulţumit de jucătorul de bandă stânga, dar şi de juniorul Unguru: „Toşca 100% nu rămâne. Unguru de când a fost lăudat că este cea mai mare speranţă a fotbalului gorjean se va antrena cu echipa a doua, iar când va ajunge cu picioarele pe pământ să nu mai plutească s-ar putea să mai vină la prima echipă. Acum în următoarele luni nu va mai face parte din lot”, a explicat Grigoraş deciziile luat după meciul cu Jiul Rovinari.

Dacă Toşca şi Unguru nu au convins, Maxim este privit cu speranţă de tehnicianul Pandurilor, fără însă a putea spune dacă acesta va fi inclus sau nu în lotul pentru meciul cu Dinamo: „Maxim e un jucător care promite. Până la meciul cu Dinamo avem multe lucruri de vorbit în familie, în cabină şi după ce vin şi cei de la lot vedem care e lotul”, a comentat Grigoraş.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.