RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vor un amical cu Universitatea Craiova la Târgu Jiu

/ 19 iulie 2011

Antrenorul Pandurilor speră ca suporterii gorjeni ai Universităţii Craiova să-şi împartă iubirea şi să repartizeze o parte din dragostea lor şi Pandurilor, rămaşi acum singurii olteni din Liga I.

„Acum, când Universitatea Craiova nu mai este în prima Ligă, aşteptăm ca toată suflarea din Târgu Jiu să ţină cu Pandurii chiar dacă au un regret că Universitatea nu este în prima ligă. Noi îi aşteptăm cu drag pe toţi suporterii Universităţii Craiova care vor să ne susţină şi le ţinem pumnii să ajungă cât mai repede în prima ligă şi să fim din nou adversari”, a declarat Petre Grigoraş care vrea să-i îmbuneze pe fanii Ştiinţei şi cu un amical cu Universitatea la Târgu Jiu în prima pauză competiţională: „Vrem să le oferim posibilitatea de a vedea un meci de verificare în prima întrerupere a campionatului. Vreau să jucăm aici cu Universitatea Craiova, ştiu că este cea mai iubită echipă şi la fel ca şi de Timişoara, îmi pare rău că nu mai este în prima ligă pentru că astfel de oraşe cum ar mai fi şi Constanţa sau Iaşiul este păcat că nu au găsit resursele necesare pentru a se menţine în prima ligă pentru că tradiţia, istoria şi chiar şi valoarea le-ar fi conferit acest statut”.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

 • cineva spune:

  …acu sunteti toti fericiti nu?grigoras,adevaratii suporteri tot pe STIINTA CRAIOVA o vor purta in inimi,nu surogatul tau de echipa..stai sa zboare pdl si zburati si voi…pe voi va tine videanu..

 • gorj spune:

  hai pandurii, *** craiova indiferent de liga in care vei juca, Doamne ajuta ca am scapat de pa,na,ra,m,e,l,e de la cra-craiova!!!!!

 • alin spune:

  cineva e de cct…

  • cristi spune:

   incercati sa-l ignorati pe acest,,cineva” pt ca este complexat iar faptul ca i se da atentie nu face decat sa i se dea apa la moara in mediocritatea lui….
   faptul ca face lobby lui mititelu pt retrogradarea stiintei, nu arata decat ca are in cap tot ce are mititelu,adica tarate sau grausor…..

   • gorj spune:

    CARE MECI. CARE CRA CRAIOVA!!!!! LA REVEDERE SIMBOL AL OLTENIEI, HAHAHAHAHA!!!!!!!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.