RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – Steaua Bucureşti 1-1 (1-0) – LIVE TEXT

/ 28 aprilie 2011

Pandurii întâlneşte în această seară Steaua la Drobeta Turnu Severin în primul meci disputat în nocturnă pe „Municipalul” severinean, o arenă luată cu asalt de peste 15.000 de spectatori, circa 2-3.000 fiind suporteri ai gorjenilor, restul fiind fie susţinători ai Stelei, fie simpli spectatori de fotbal.

Pandurii Târgu Jiu – Steaua Bucureşti 1-1 (1-0)

Stadion „Municipal” Drobeta Turnu Severin, spectatori: 18.000

Au marcat: Stromajer (min. 42) / Tănase (min. 67)

Pandurii: Mingote – Pleaşcă (min. 86 Popete), Viera, Chiricheş (min. 82 Hidişan), Grecu – Băcilă, Pintilii, Nistor, Vranjes – Lemnaru, Stromajer (min. 72 Voiculeţ). Antrenor: Petre Grigoraş.

Steaua: Tătăruşanu – Bonfim (min. 54 Bilaşco), Martinovic, Geraldo, Latovlevic – Gardoş – Nicoliţă, Marinescu (min. 46 Szekely), Răduţ, Cr. Tănase – Maicon (min. 69 Onofraş). Antrenor: Sorin Cârţu.

Cartonaşe galbene: Băcilă (min. 68), Pintilii (min. 81)/ Bonfim (min. 28), Maicon (min. 29)

Arbitri: Radu Petrescu – Andrei Constantinescu, Valentin Avram.

Filmul meciului:

Min. 5: Pandurii semnează prima ocazie a partidei prin Vranjes, care şi-a încercat şutul de la 22 de metri, însă balonul nu a prins spaţiul porţii.

Min. 7: Nistor, servit bine de Băcilă în colţul careului mare a încercat o execuţie în cros, mingea trecând puţin pe lângă poarta lui Tătăruşanu.

Min. 8: Stromajer a executat o lovitură liberă de la 23 de metri, Tătăruşanu reţine în doi timpi.

Min. 10: Pandurilor le este anulat un gol înscris de Chiricheş după un corner, Radu Petrescu dictând fault în atac.

Min. 11: Nistor a centrat perfect, Băcilă a reluat cu capul din interiorul careului mic, dar Tătăruşanu a scos miraculos în corner.

Min.  19: Lemnaru razează o ocazie imensă după ce a scăpat singur cu Tătăruşanu, vârful Pandurilor alegând însă să şuteze pe jos deşi portarul Stelei se aruncase deja.

Min. 23: Lemnaru ratează o nouă ocazie unu la unu cu Tătăruşanu la o bîlbă a defensivei Stelei.

Min. 24: Bonfim a trimis cu capul peste poarta lui Mingote la un corner de pe partea stângă.

Min. 32: Episodul trei al duelului Lemnaru – Tătăruşanu se încheie cu un şut pe lângă poartă al atacantului de la Pandurii după o nouă pasă excelentă a lui Nistor.

Min. 36: Băcilă a şutat din unghi, de la 24 de metri, dar Tătăruşanu a prins fără probleme.

Min. 38: Bonfim a încercat o centrare, dar balonul l-a depăşit pe Mingote şi a lovit transversala.

Min. 40: Stromajer l-a umilit pe Bonfim, a pătruns în careu, dar centrarea i-a fost blocată de Martinovic care a trimis în corner.

Min. 42: GOOOOOOOOOOL PANDURII!!! Lemnaru a pătruns pe partea dreaptă, a centrat perfect pentru Stromajer şi acesta a deschis scorul cu o lovitură de cap din 4 metri.

Min. 52: Băcilă a centrat perfect pentru Lemnaru, acesta a reluat din prima la colţul lung, dar mingea a ocolit spaţiul porţii.

Min. 67: GOL STEAUA!!! Szekely a centrat de pe dreapta, iar Tănase a reluat spectaculos, pe spate, readucând egalitatea pe tabelă.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.