RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marius Vlaicu: „Stroescu ar trebui să-şi ceară scuze în mod public”

/ 9 februarie 2011

Pentru prima dată relaţia dintre echipa de baschet a clubului Energia şi suporterii gorjeni a devenit una tensionată după ce Radu Stroescu, deranjat de reproşurile galeriei la meciul de la Piteşti, a reacţionat dur înjurând-i pe liderul galeriei şi pe unul dintre suporterii echipei care a contribuit financiar la deplasarea galeriei la acel meci şi fiind foarte aproape chiar de a le aplica şi o corecţie fizică dacă nu ar fi fost oprit la timp de colegi şi forţele de ordine.

Marius Vlaicu regretă această situaţie, îşi cere scuze pentru purtarea celui care este antrenor secund şi jucător al echipei sale şi speră ca suporterii să fie în continuare alături de echipă.

Reporter: Cum este resimţită în cadrul clubului situaţia tensionată cu suporterii venită după incidentul de la Piteşti?
Marius Vlaicu: Nu ne prinde deloc bine această situaţie tensionată creată între Radu Stoescu şi o parte din publicul spectator. Eu vreau linişte la echipă pentru că în următoarele zece etape, pentru a mai prinde locul 8, avem nevoie de şapte victorii, ceea ce este foarte greu.

Reporter: Care va fi reacţia clubului vis-avis de reacţia lui Stroescu?
Marius Vlaicu: Dacă s-a întâmplat aşa cum susţin cei implicaţi şi Stroescu a avut o ieşire necontrolată şi a adus injurii unor persoane care au fost la Piteşti pentru a încuraja echipa, acesta ar trebui să-şi ceară scuze în mod public. Vom vedea care sunt prevederile contractuale şi ce avem trecut în regulamentul de ordine interioară şi vom analiza dacă se impune şi o sancţiune pecuniară.

Reporter: De ce credeţi că s-a ajuns aici având în vedere că până acum relaţia dintre jucători şi public a fost una excelentă?
Marius Vlaicu: Eu cred că Radu Stroescu greşeşte prin atitudinea faţă de public. Ar trebui să fie mai apropiat faţă de suporterii echipei. Chiar dacă a avut un an nefast ca jucător, dar ca antrenor secund este de folos în relaţia cu antrenorul Slobodan Nikolic. Atitudinea lui faţă de public ar trebui să fie alta mai ales că suporterii au susţinut mereu echipa.

Reporter: Nu vă temeţi de o reacţie negativă a publicului faţă de echipă la meciul pe care Energia îl va juca sâmbătă acasă cu CSU Atlassib Sibiu?
Marius Vlaicu: Este posibil să fie o reacţie negativă a tribunei după acest incident, dar, chiar dacă eu nu am fost implicat în acest eveniment şi n-am nicio vină, îmi cer eu scuze faţă de toţi cei care au fost jigniţi de atitudinea lui Stroescu şi le cer suporterilor noştri să fie în continuare alături de echipă, aşa cum au fost de fiecare dată şi le mulţumesc pentru acest lucru.

www.sportingorj.ro

Comentează!

9 Comentarii până acum

 • adi spune:

  pai merita cu varf si indesat sa fie injurat si huiduit. si dat afara din echipa si pus radu din galerie in locul lui ca rezultatele vor fi la fel. iesi afara ja*** ordinara

 • gicanu spune:

  Daca este adevarat ce s-a intamplat nu cred ca este suficienta o sanctiune pecuniara ci s-ar putea merge pana la destituirea din functia de antrenor secund-nu stiu ce folos aduce in relatia cu antrenorul(poate numai sa stie sarba la perfectie).Daca nu avem bani sa tinem un antrenor secund competent mai bine fara(vezi alte echipe din div.A).

 • fan handbal & basket spune:

  Domnule Constantinescu, ati scris ca meciul cu sibiul la baschet sambata este programat la ora 18, iar pe site-ul Energiei apare ora 19. Care e de fapt ora de start? Multumesc din nou!

 • anonim spune:

  Suntem acolo orice ar fi !

 • "intelegatorul" spune:

  Tupeistul analfabet Stroescu sper sa nu mai aiba nerusinarea sa apara sa salute publicul la inceputul sau sfarsitul jocului,caci nu produce decat scarba si nervi acelora care sunt alaturi de echipa cu sufletul.Daca este cu „sufletul „(macar atat)alaturi de echipa sa renunte la bani ca oricum ii ridica degeaba.TREZESTE-TE VLAICULE,si nu mai baga vraja cu daca,daca,daca…caci sti cine a fost si cine este CAPITANUL

  • "intelegatorul" spune:

   Scuze:i-am luat din merite,am vrut sa spun ANTRENORUL care cat de curand o sa antreneze in NBA (cu asa talent abia tinut in frau).Iesi afara (J–-)fiinta extraordinara.

 • bla-bla spune:

  ba vlaicule pleaca ba si lasa-ne ca doar prosti faci de cand ai venit.Mai bine ramaneai la arbitraj.Pe Theo Evans si Trim ia-i dat afara, echipa a luato in jos si acum nici macar tu nu mai stii pe cine sa dai vina.
  VAI DE CAPU’ TAU!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.