RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au depus memoriu împotriva arbitrilor meciului din Giuleşti

/ 2 noiembrie 2010

Clubul Pandurii Târgu Jiu a înţeles că este cazul să nu mai rămână pasiv la greşelile de arbitraj comise împotriva echipei de fotbal şi a depus un memoriu către Comisia Centrală a Arbitrilor şi LPF în care sunt arătate erorile de arbitraj din partida din Giuleşti când gorjenii au pierdut două puncte din cauza deciziilor luate de Mugurel Drăgănescu şi Bogdan Velicu.

„Am sesizat aspectele negative de la această partidă şi greşelile impardonabile ale brigăzii, dacă pot să-i spun brigadă de arbitrii, condusă de Mugurel Drăgănescu, Bogdan Velicu şi Vasile Marinescu. Problemele de arbitraj mai grave le are asistentul Bogdan Velicu, un asistent pe care, după 2-3 ani în Liga I şi câteva meciuri în care l-am urmărit, îl consideram un asistent de viitor, un asistent pe care îl vedeam chiar şi pe lista FIFA, dar care, din păcate, a greşit grav la acest meci”, a declarat preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu. Acesta îi impută în special asistenutului Bogdan Velicu faptul că a sancţionat cu offside două faze ale Pandurilor încheiate cu gol de Stromajer şi Vranjkovic, dar şi neacordarea unui penalti la o ţinere de tricou în careu a lui Orac de către Marcos Antonio.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.