RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu cere socoteală Pandurilor

/ 4 august 2010

Fostul antrenor al Pandurilor, Sorin Cârţu, se consideră încă în funcţie la echipa gorjeană şi, cum nu şi-a primit drepturile, a înaintat comisiilor un memoriu în acest sens.

“Contractului pe care îl am cu Pandurii nu putea fi desfăcut sau reziliat decât cu acordul ambelor părţi. Ori ei au încercat să hotărască singuri. Aşa că acum am ajuns să mă aflu în litigiu cu Pandurii pentru că am depus deja, încă de săptămâna trecută un memoriu la Comisii”, a declarat Sorin Cârţu. Acesta dă vina pe lipsa de comunicare a celor din conducerea clubului gorjean spunând că în mai multe rânduri a încercat să obţină o hârtie prin care să se pună capăt contractului, însă nu a avut cu cine să discute. Cârţu a mai precizat că pentru cele 12 etape pe care trebuia să stea pe banca Pandurilor de la revenirea sa la Târgu Jiu ar fi trebuit să primească circa 25.000 de euro, indiferent dacă echipa se salva sau nu de la retrogradare, în funcţie de punctele reuşite şi de îndeplinirea obiectivului echipei el putând primi şi alte sume suplimentare.

După ce a fost suspendat din funcţie, Cârţu consideră că a fost împiedicat să-şi îndeplinească obiectivul, dar spune că totul ar fi fost în regulă dacă şi-ar fi primit banii pentru perioada în care a lucrat pentru Pandurii: “Urma să primesc doar banii pe munca mea, adică până pe 15 iunie, cam 23.000 euro în final. Numai că nu mi s-au dat, iar încercările mele repetate a ajunge la o înţelegere s-au lovit de o nepăsare totală a celor de la Pandurii”, s-a plâns Cârţu. Culmea doleanţelor lui Cârţu este atinsă atunci când fostul antrenor cere chiar şi primă de atingerea obiectivului: “Locul 15, pe care au terminat Pandurii sezonul trecut, nu s-a dovedit a fi unul retrogradabil, ci eligibil! Deci am dreptul şi la primă de obiectiv!”.

Sorin Cârţu spune că a venit la Târgu Jiu pentru a discuta cu Eugen Pârvulescu detaliile rezilierii contractului său, suma cerută de el fiind de 48.000 de euro, însă cum nu a primit niciun răspuns, acesta este aşteptat acum de la comisiile federale, iar suma va fi de trei ori mai mare: “Normal că am depus memoriu la Comisii chiar săptămâna trecută şi în zilele următoare aştept răspunsul. Şi vă spun eu, că dacă mi se va da dreptate, Pandurii vor trebui să plătească cam în jur de 150.000 de euro şi nu cât am cerut eu iniţial”, a mai declarat fostul antrenor al Pandurilor.

Sorin Cârţu a stat pe banca Pandurilor de la începutul campionatului trecut până în etapa a XI-a, când echipa a fost preluată de Liviu Ciobotariu, şi a revenit ca antrenor al gorjenilor din etapa a XXIII-a după plecarea lui Ciobotariu, însă nu a încheiat campionatul alături de Pandurii, el fiind suspendat din funcţie cu două etape înainte de final.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • relu spune:

    tare nesimtit acest om care,culmea,se mai crede si antrenor…daca ar durea nesimtirea sigur nu s-ar mai ridica din pat…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.