RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gore Popescu: „A fost o tragere la sorţi nepoliticoasă pentru noi”

/ 27 iulie 2010

În a doua participare gorjeană în Cupa EHF, Energia va avea parte de un adversar redutabil, venit din turneul de calificare pentru Champions League, însă preşedintele secţiei de handbal a clubului spune că oricare ar fi numele adversarului echipa sa are şanse de a accede în turul următor.

„A fost o tragere la sorţi nepoliticoasă pentru noi. Cum nu se putea mai rău, aş putea spune. Metalurg şi FC Porto se vor bate pentru primul loc, aşa că una dintre aceste două echipe va fi adversarul nostru, în opinia mea, ambele echipe fiind extrem de puternice. Personal, aş prefera handbalul latin, adică să jucăm cu FC Porto. Cu Metalurg Skopje ar fi mai greu… Şanse de calificare avem cu oricare dintre aceste echipe pentru că avem şi noi echipă bună, cu şase jucători de naţională, însă este clar, sorţii n-au fost cu noi de această dată”, a declarat Gore Popescu pentru www.sportingorj.ro.

Energia a mai participat o singură dată în competiţiile europene intercluburi, în sezonul 2006-2007 fiind eliminată în turul doi de Gumarni Zubri după ce au pierdut în de plasare cu 26-30 şi au câştigat returul de la Târgu Jiu doar cu 28-27.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.