RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Memorialul „Traian Predulescu”, ediţia a doua

/ 11 iunie 2010

Patru echipe gorjene se vor întrece miercuri şi joi la Târgu Jiu în ceea ce se vrea un tribut adus lui Traian Predulescu, fost antrenor al Pandurilor care a încetat din viaţă în 2003.

„Aveam o datorie morală faţă de Traian Predulescu care a fost un om deosebit şi un antrenor foarte bun la clubul Pandurii Târgu Jiu şi am decis ca din acest an să se organizeze în fiecare vară câte o ediţie a acestui memorial. Turneul e un semn de recunoaştere pentru întreaga activitate desfăşurată în lumea fotbalului atât ca jucător cât şi ca antrenor”, a declarat secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi, pentru site-ul oficial al grupării târgujiene.

La acest turneu, care va fi şi un trial la care va asista şi noul antrenor al Pandurilor, Marius Baciu, vor participa Pandurii II, Ralbex Turcineşti, Minerul Mătăsari şi Jiul Rovinari, partidele urmând a se disputa după următorul program:

Miercuri

ora 17:00:  Jiul Rovinari – Minerul Mătăsari
ora 19:00: Pandurii II – Ralbex Turcineşti
Joi

17:00: finala mică
19:00: finala mare

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Alin spune:

    Frumos! Nu-l vom uita niciodata pe nea’Traian.Eu,suporter al echipei Pandurii n-o sa uit ca mi-a fost antrenor si ca alaturi de domnii Ion Vulpe si Mihai Stelescu a scos echipa din anonimat.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.