RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu şi-a cerut scuze pentru duelul verbal avut cu Viorel Moldovan – VIDEO

/ 25 aprilie 2010

La meciul dintre Pandurii şi FC Braşov, Sorin Cârţu n-a mai avut probleme cu arbitrul de rezervă, aşa că a încheiat partida pe banca echipei sale.

Totuşi, starea de tensiune acumulată pe parcursul partidei precum şi presiunea dată de importanţa meciului au răbufnit în repriza a doua, victimă a atacului verbal al tehnicianului gorjenilor căzând Viorel Moldovan, antrenorul braşovenilor nerămânând însă dator.

Viorel Moldovan şi-a declarat respectul faţă de tehnicianul sub comanda căruia a lucrat la echipa naţională de tineret, însă virulenţa atacului verbal lansat de Cârţu nu l-a putut lăsa fără replică şi a răspuns în consecinţă:

Antrenorul Pandurilor a înţeles că a greşit, a recunoscut aşa cum a făcut-o şi după meciul cu Unirea Urziceni, ba chiar mai mult, Cârţu şi-a cerut scuze mai tânărului său coleg de breaslă:

Duelul verbal dintre cei doi tehnicieni a fost unul pe cât de aprins, pe atât de repede stins, arbitrii şi secunzii celor două echipe au intervenit şi cei doi principali s-au ignorat apoi până la finalul meciului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.