RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans: „Eu nu am spus că Steaua nu merită să joace în play-off”

/ 31 martie 2010

Theo Evans spune că el nu a declarat că Steaua nu merita să joace în play-off în dauna Energiei sau a celor de la CSM Oradea şi a declarat pentru www.sportingorj.ro că declaraţia sa a fost tradusă eronat de Claudiu Alionescu.

Tehnicianul Energiei s-a arătat deranjat de faptul că acea traducere a declaraţiei l-a pus într-o lumină nefavorabilă: „Chiar nu am pus aceste cuvinte cap la cap. Eu nu am spus niciodată că Steaua nu merită să joace în play-off. Este vorba de o traducere nefericită a celor spuse de mine în acea conferinţă de presă, o declaraţie care mă pune într-o lumină nefavorabilă. Fiind inclusă şi în titlul articolului, acesta a fost preluat şi de alte site-uri”, a specificat Theo Evans.

Cel care a tradus declaraţia lui Evans, Claudiu Alionescu, a declarat pentru www.sportingorj.ro că greşeala îi aparţine: „Este o greşeală a mea pe care o recunosc. Nu sunt un translator profesionist şi îmi mai scapă anumite sensuri şi probabil am tras o concluzie greşită la cele declarate de domnul antrenor Theo Evans. Întradevăr, acesta nu a spus că Steaua nu merită să joace în play-off, ci doar asta am crezut eu că doreşte să se înţeleagă”.

www.sportingorj.ro

Comentează!

9 Comentarii până acum

  • Dani spune:

    Atunci cand declari ca tu ai batut de 2 ori steaua si Oradea I-a batut la 29 de puncte,rezulta ca tu crezi ca ar fi meritat Oradea sau energia sa mearga mai departe, deci ca steaua nu merita sa mearga in playoff.logica-clasa a 9-a

    • alin spune:

      mai taceti ba dracu din gura….ca sunteti niste prosti vin 5 americani vai de mama lor si va fura mintile…ganditi va ca , cu banii pe care ii ia un american pe un sezon platesti un roman bunicel si o echipa intreaga de juniori 1 an intreg cu cantonamente cu tot.Deci…stati linistiti ca nu e baschet in orasul asta…cascati gura la maimutele astea inca 1 an si apoi gata cu episodul ENERGIA

  • laurentiu spune:

    Bine macar ca am aflat ce treaba are Alionescu pe la club.Asta in afara de votul multiplu pe internet.

    • mihai spune:

      pai nu stiai?are testul cambridge si nah,trebuia sa traiasca si el cumva..;)

    • I Love Energia spune:

      dne ca daca nu spunea aici ca alionescu este „traducatorul” lui theo nu stiai. in plus are nevoie si theo de asa ceva si daca alionescu stie engleza de ce nu ar face-o??? ti se pare ceva anormal?

  • Dani spune:

    Pans una alta si energia si craiova joaca playout Asa ca suntemin aceeasi situatie

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.