RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mini-campionatul lui Cârţu

/ 19 martie 2010

În lumea antrenorilor există o practică în urma căreia, la numirea unui nou tehnician, acesta cere conducerii ca jucătorii să-şi primească primele de joc chiar dacă nu se află în obiectiv, iar această măsură a fost luată şi de Sorin Cârţu, Pandurii urmând a juca pe prime dacă reuşesc să obţină puncte în Gruia.

Cârţu vrea jucători mulţumiţi alături de el, jucători care să-l ajute ca în etapele rămase de disputat, Pandurii să strângă cel puţin 16 puncte:

Dacă Sorin Cârţu vrea să dea jucătorilor prime, antrenorul gorjenilor le şi cere ceva în schimb elevilor săi. Tehnicianul le cere jucătorilor să facă sacrificii în aceste două luni ce au mai rămas de disputat din campionat şi să dea totul pentru echipă, în plus le-a interzis acestora, pentru moment, să mai vorbească presei:

Nici perioada în care Sorin Cârţu a fost înlocuit de Ciobotariu nu a scăpat netaxată de noul antrenor, acesta catalogând cele opt puncte strânse de predecesorul său drept „un procentaj groaznic” având în vedere şi adversarii întâlniţi menţionând că echipa are în acest moment un deficit de 4-5 puncte.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.