RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Barnabas Szaszgaspar: “Am condus tot meciul, este puţin dureros”

/ 20 februarie 2010

Antrenorul secund al celor de la Mureş Târgu Mureş, Barnabas Szaszgaspar, spune că Energia a meritat victoria deşi echipa sa a fost mai mult timp la conducere.

Secundul lui Prakuraitis a declarat că partida s-a jucat în debutul sfertului patru, atunci când jucătorii săi n-au ştiut să-l blocheze pe Lupusavei: “Vreau să felicit echipa gazdă. Au făcut un joc bun după pauză. Au redus din diferenţă şi, din păcate pentru noi, în sferturile trei şi patru, după ce am avut un avantaj de 16 puncte, băieţii noştri au lăsat puţin din apărare. Deşi am pregătit bine apărarea la şuturile lor de trei puncte la Lupusavei, băieţii l-au lăsat liber şi atunci a fost momentul psihologic al meciului, când Lupusavei a înscris trei aruncări de trei puncte în scurt timp. Asta este, încă o dată felicit echipa gazdă şi nu ne rămâne decât să mergem înainte”, a declarat Szaszgaspar la finalul meciului cu Energia câştigat de gazde cu scorul de 79-74. Acesta spune că este frustrant să pierzi astfel de meciuri, dar se întâmplă des asta în baschet, iar BC Mureş Târgu Mureş a reuşit acelaşi lucru: “În meciul tur ei au avut primele două sferturi mai bune, iar noi am revenit după pauză, aşa că se poate spune şi că acum a fost o copie inversată a acelui meci. Dacă ne uităm în urmă judecând meciul de la Târgu Jiu şi vedem că am condus tot meciul este puţin dureros, dar să vedem şi partea bună a lucrurilor, la Târgu Mureş am bătut la 15 puncte şi în caz de egalitate suntem peste Energia. Lupta pentru play-off este lungă, mai sunt destule etape, iar linia se trage la sfârşit”, a mai spus secundul mureşenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

11 Comentarii până acum

  • fan_handbal_gorj spune:

    Nu-i e rusine acestui nesimtit, dupa ce ca tot meciul au fost ajutati de arbitrii vin si se plang acum ca e pacat ca au pierdut pe final?!? Cat tupeu are tampitul asta! Daca era pe bune ii bateam la mai mult de 15 pct atat cat au avut ei in meciul din tur de la mures. Bine ca n-a zis ca i-a furat arbitrul, asta ne mai lipsea!

    • BC MURES spune:

      Tampit esti tu si cine te-a facut mai nesimtitule!Daca arbitrii din tara noastra sunt catastrofali,asta nu inseamna ca BC MURES a fost ajutata(daca era asa si vroia BC MURES sa castige mec iul cu arbitrii o facea!dar nu sunt bani destui la club ca sa se plateasca la zi salariile,nu sa mai dea si la arbitrii)!!!
      Rusine sa-ti fie,idiotule

    • fan_handbal_e_prost spune:

      omule esti prost, foarte prost, jur, nam mai vazut asa prost ca tine, cum sa zici asa ceva ma, ce comentariu jegos :|( pt fan handbal)

      • fan_handbal_gorj spune:

        @ bc mures=bai nenorrocit esti tu si cu neamul tau de spurrcati, vii pe site-ul gorjenilor ca sa ma injuri pe mine ca n-ati fost in stare sa ne bateti nici cu arbitrii, da, da, idiotule, ne-ati furat, dar dak nu recunosti, nu mai e problema mea. Mars pe site-ul vostru si nu mai comentati aici la noi, corupti si hoti ce sunteti! Iar pt cel care spune ca eu sunt prost si posteaza dupa bc mures ii spun ca un prost mai mare ca el n-am vazut, mai e si agramat, scrie nam impreunat cand de fapt se scrie n-am, dar ce sa-i ceri unui prostanac care probabil are 7-8 clase. Mars la scoala, prostovane! Terminati cu hotiile si nu mai injurati oameni care-si expun nemultumirea legata de arbitrajul jegos, sub orice critica, al celor 3 arbitrii!

        • Dyenuta spune:

          Nu cred ca e frumos sa va vorbesti urat…bine ca ai scoala…pacat ca iti lipsesc cei 7 ani de acasa…

  • Fan spune:

    e vina lui ca arbitrii „ajutat” echipa mureseana??? tampit esti tu care crezi ca au ajutati arbitrii…oare ei au bagat cosurile??? sau ei s-au aparat?? mai bine nu te bagai in seama minerule

    • fan_handbal_gorj spune:

      @fan=bai tampitule, vezi k nu sunt miner, si chiar dak as fi, care-i problema ta, bai talharilor, dupa ce ca furati mai dati si din gura aia spurrcata?!?
      @viorel=nu-i niciun basm, eu am spus ca asta mai lipsea sa spuna ca i-au furat arbitrii, dar dak asta ai inteles tu…

  • Viorel spune:

    @fan_handbal_gorj! O dai in basme. El a felicitat echipa din Tg Jiu si a spus ca speranta moare ultima.

  • laurentiu spune:

    Ar trebui ca cineva sa monitorizeze pe cei care scriu aici.Sa se dea unu-doua avertismente si apoi ban.

  • EnergiAAA spune:

    Mai moale..calm…

  • Chiri spune:

    @fan_handbal_gorj…Nu ai ce face decat sa cobori la rang-ul lor?:))…Nu incerca sa le explici,ei nu inteleg,probabil au 5-6 ani si isi dau si eu cu parerea!Sunteti niste hoti!Nu puteti recunoaste ca arbitrii au fost niste idioti?Am fi castigat detasat daca arbitrajul ar fi fost corect!;).Important e ca am castigat un meci aproape pierdut,dar am revenit la conducere si am triumfat!Asa ca shhh!”I-am ciuruit!”,nu-i asa?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.