RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gorjul are încă o echipă în Liga a 3-a: Știința Turceni – învingătoare în baraj

/ 20 iunie 2013

Disputat la Reșița, pe stadionul „Mircea Chivu”, meciul de baraj pentru promovarea în liga a 3-a dintre Știința Turceni și Universitatea Petroșani a fost câștigat cu 2-0 (2-0) de gorjeni, care au făcut astfel, în premieră, pasul spre Liga a 3-a.

Trupa lui Viorel Cojocaru a început în forță, a deschis scorul în minutul 8 prin Simcea, cu o lovitură de cap după un corner executat de Butoi. Tot Simcea a obținut și penaltiul din minutul 28, transformat de Apetroaie, care a stabilit scorul final. Chiar dacă au mai ratat două mari ocazii în prima repriză, prin Simcea și Butoi, și în partea a doua au jucat mai economicos, dorind să-și conserve rezultatul ce îi ducea în Liga a 3-a, victoria Științei a fost pe cât de clară, pe atât de meritată, echipa din Petroșani fiind prea tânără și lipsită de experiență pentru a face pasul spre eșalonul superior.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.