RSS post comments feeds rss email feeds twitter

MECI AMICAL / Pandurii au învins pe Minerul Mătăsari cu 5-0 (2-0)

/ 21 ianuarie 2010

Abia coborâţi din cantonamentul de la Rânca, fotbaliştii lui Liviu Ciobotariu au avut bucuria de a se întâlni cu mingea într-un meci amical în care adversari le-au fost cei de la Minerul Mătăsari.

Pandurii au învins cu scorul de 5-0 (2-0) în urma unui joc cu foarte multe ocazii de poartă, cinci dintre ele concrtizate de panduri, mătăsărenii ratând un penalti în partea a doua a întâlnirii.

Ciobotariu a folosit două garnituri separate în cele două reprize fără a-i introduce însă în teren şi pe Murgan, Stancu, Ghindeanu, Arrieta, Vlăduţi, Pleaşcă, Basara sau nou venitul Vranjes.

Pentru Pandurii au marcat Stromajer, în minutele 14 şi 34, ambele goluri venind după centrări ale lui Diaconu, Raskovic, în minutele 58 şi 83 în urma unor pase ale lui Popete, şi Kamara care în minutul 80 a înscris lobând mingea de la peste 35 de metri peste portarul mătăsărenilor. În minutul 75 Livshits a apărat un penalti executat de Clipici, acesta din urmă fiind şi cel care a obţinut lovitura de la 11 metri în urma unui fault al lui Rada în suprafaţa de pedeapsă.

Pandurii Târgu Jiu – Minerul Mătăsari 5-0 (2-0)
Teren sintetic, Complex „Municipal” Târgu Jiu, spectatori: 150

Au marcat: Stromajer (min. 14 şi 34), Raskovic (min. 48 şi 83), Kamara (min. 80)

Pandurii I: Stanca (min. 30 Mingote) – Rusu, Tătaru, Chibulcutean, Grecu – Lazic, Păcurar, Nalaţi, Diaconu – Tilincă, Stromajer.
Pandurii II: Mingote (min. 60 Livshits) – Popete, Martinovic, Rada, Cardoso – Orac, Avramescu, Hidişan, Tremonti – Kamara, Raskovic.

Minerul Mătăsari: Burdun – Daea, Murdărea, Iovan, Văcaru, Ecobici, Badea, Roman, Vlăduţ, Clipici, Ungureanu. Au mai jucat: Negreţ, Onuţ, Simion, Pricorici, Ţugui, Ficioru şi Nicolovici.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.