RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CUPA ROMÂNIEI / Pandurii Târgu Jiu – Universitatea Craiova 0-2 (0-1) / Rezultat Final

/ 28 octombrie 2010

Pandurii şi Universitatea Craiova se întâlnesc din nou pe Municipal-ul târgujian la scurt timp după ce gorjenii s-au impus în campionat. Disputa dintre cele două reprezentante ale Olteniei în Liga I începe să devină o constantă în tabloul întâlnirilor din Cupa României Timişoreana, întâlnirea de astăzi fiind cea de-a treia în ultimii patru ani.

Pandurii Târgu Jiu – Universitatea Craiova 0-2 (0-1)

Stadion „Municipal” Târgu Jiu, spectatori: 3.000

Au marcat: Woobay (min. 33), Prepeliţă (min. 54)

Pandurii: Mingote – G. Matei, Tătaru, Rada, Cardoso – Ciucur (min. 77 Vlăduţi), Vranjes, Menassel (min. 46 Nistor), Brata – Voinea (min. 64 Apostu), Antohi. Antrenor: Petre Grigoraş.

Universitatea: Lung – Dănănae, Găman, Ciucă, Bărboianu – D. Stoica – Woobay (min. 84 Gângioveanu), Prepeliţă, Gargorov (min. 79 Dilevski), Dina (min. 56 M. Costea) – Al. Piţurcă. Antrenor: Victor Piţurcă.

Arbitri: Alexandru Tudor – Eduard Dumitrescu, Marius Nicoară.

Cartonaşe galbene: Vranjes (min. 57), Apostu (min. 85) / Ciucă (min. 10)

Filmul meciului:

Min. 13: Plecat din poziţie suspectă de offside Gargorov a centrat în careul mic al Pandurilor dar Dina şi Prepeliţă au trecut pe lângă minge.

Min. 25: Matei a trimis o torpilă de la 25 de metri, Lung scoate în corner de sub bara transversală.

Min. 29: Replică a Craiovei cu un şut puternic al lui Gargorov de la marginea careului de 16 metri scos în corner de sub transversală de Mingote.

Min. 31: Piţurcă şi Dina îl încearcă pe Mingote cu câte o lovitură de cap dar portughezul e în zi mare.

Min. 33: GOL!!! Acţiune prelungită de atac a Craiovei încheiată cu un şut sec al lui Woobay după o serie de gafe ale fundaşilor gorjeni.

Min. 37: Stoica a reluat cu capul după un corner al Craiovei, dar Mingote a rezolvat cu ceva emoţii faza.

Min. 50: Alex Piţurcă a scăpat de marcajul lui Rada, a pătruns singur în careu, dar Mingote a împiedicat modificarea scorului.

Min. 54: GOL!!! Dorel Stoica a trimis o diagonală peste toată echipa gorjeană, Prepeliţă a rămas singur cu Mingote şi a trimis mingea în poartă printre picioarele portughezului.

Min. 66: Mingote scoate în corner şutul din 4 metri al lui Prepeliţă.

Min. 80: Apostu a şutat din careul mare al craiovenilor după o minge câştigată de Vlăduţi, dar Lung jr. a reţinut fără probleme.

Min. 90: Vlăduţi a avut ocazia golului de onoare, dar din 8 metri a şutat în Lung junior.

Min. 93: Vlăduţi a beneficiat de o deviere a lui Vranjes, dar şutul său la colţul lung a trecut la o palmă de bara porţii din dreapta lui Lung.

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • TEDD spune:

    Buna seara felicitari dusmanilor nostri de MOARTE sa dea domnul sa pice cu steaua in sferturi cat despre pandurii la greu trebuie sa fim alaturi de iei si cred ca ceea mai buna varianta ar fii sa jucam langa spitalul de nebuni de al turceni asa poate mai castigam si noi .Hai pandurii

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.